نمایه نویسندگان

آ

  • آزادی، رضا تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • آزادی، رضا بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • آزادی گنبد، رضا تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • آزادی گنبد، رضا کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]

ا

  • احمدیوسفی، مهدی تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
  • امیرجان، محمد اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • امیری نژاد، مهدیه تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]

ب

  • برجی پور، بیژن کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • بهادری، فرزانه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]

پ

  • پارسا، فاطمه تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]

ج

  • جهانگیرزاده خیاوی، شاهین کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
  • جهانگیرزاده خیاوی، شاهین بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]

چ

  • چراغی، کلثوم تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]

ر

  • رجبی پور، زهرا تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
  • رمزی، سمر تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • رمزی، سمر کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • روفی گری حقیقت، شیوا استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
  • روفی گری حقیقت، شیوا بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
  • روفی گری حقیقت، شیوا تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]

س

  • سراجی، علی تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]

ش

  • شیرین‌فکر، احمد بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • شکرگزار، احمدتقی بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]

ص

  • صادقی، سید مصطفی تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
  • صفائی چائی کار، صنم کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
  • صفائی چائی کار، صنم بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • صلواتیان، سید بابک ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]

ط

  • طالبی، علی بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]

ع

  • عابدینی، فاطمه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]

ف

  • فاطمی چوکامی، علی تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
  • فلاحتگر، مینا استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]

ک

  • کهنه، احسان تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
  • کهنه، احسان کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]

م

  • متولی جلالی، مریم السادات بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
  • مجد سلیمی، کوروش بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • مجد سلیمی، کوروش ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
  • مهدی رودی، مجید تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]

ن

  • نصیری، نگین استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]